Конспекти уроків для 5-11-х класів, ЗНО

Розпродаж журналів 2019-2020-х років Календарно-тематичне планування уроків з української мови та літератури на 2023-2024 н.р. (5-11 класи)

Стаття №11 з журналу «ДИВОСЛОВО» №11 (728) 2017 р.

ЗНАХІДКИ КЛЮЧНИЦІ, АБО ВІДКРИЙТЕ КНИЖКУ!

Рубрику веде Наталя МАРЧЕНКО, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Інституту біографічних досліджень Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, провідний бібліограф Національної бібліотеки України для дітей, автор-модератор ресурсу КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам) – спеціалізованого електронного ресурсу Національної бібліотеки України для дітей.

YOUNG READERS LITERARY REVIEW: DO READ THE BOOKS!

Nataliya MARCHENKO, senior researcher, Institute of Biographical Research, Vernadsky National Library of Ukraine

На щастя, нині в Україні книжка для дітей переживає розквіт. Нехай ще не йдеться про значні наклади чи всесвітній розголос, але добирати книжки для оглядів стає дедалі важче, бо видань, вартих уваги, щоразу більше. Тому не бійтеся нових імен і незвичних ілюстрацій. Відкладіть хоча б раз на місяць убік читану-перечитану класику чи популярні перекладні видання та прочитайте нові українські підліткові повісті! На їхніх сторінках вас чекають сучасні характери та сучасний світ. Інколи неприйнятний. Інколи незрозумілий, але повсякчас цікавий, бо лише він насправді належить нам.

Отримати методичну статтю з журналу

Интернет-магазин АБАРИС