Конспекти уроків для 5-11-х класів, ЗНО

Розпродаж журналів 2019-2020-х років Календарно-тематичне планування уроків з української мови та літератури на 2023-2024 н.р. (5-11 класи)

Стаття №13 з журналу «ДИВОСЛОВО» №02 (671) 2013 р.

Раїса ХАРИТОНОВА. Оповідання

   —    Якщо з цим упораєшся, — прибираючи зі столу порожні чашки та солом’яну тарілочку з вівсяним печивом, – вважай себе студентом, – усміхнулась Надія і простягнула Олегові сторінку з надрукованими прикладами.

   —      Чесно? Тоді… – хлопець виклично зблиснув чорними очима, натхненно потер долоню об долоню, ніби збирався видобувати вогонь, і занурився в математичні головоломки.

   Надія схилилась над ним, спостерігаючи, як він упевнено вирішує довгі кучеряві рівняння: молодець, рухається правильно. Несподівано його густа чуприна торкнулась її щоки. Ух ти! – по тілу покотилася хвиля не знаної досі млості, перетворюючи його на кришталевий келих у лоскітних бульках шампанського. Олег, відкопиливши нижню губу, швиденько тасував на папері тангенси-котангенси. Дух молодого чоловічого тіла так і наринав на дівчину з-під його вологого підпашшя. П’яніючи і занурюючись все глибше і глибше в незнайомі відчуття, вона змежила повіки: до сьогодні з такою насолодою ти вдихала лише дух свіжого хліба, – ще зауважував розум, та серце вже геть розчинилося в незнайомій ніжності.

ЧИТАТИ ДАЛІ

 

Интернет-магазин АБАРИС