Конспекти уроків для 5-11-х класів, ЗНО

Розпродаж журналів 2019-2020-х років Календарно-тематичне планування уроків з української мови та літератури на 2023-2024 н.р. (5-11 класи)

Стаття №3 з журналу «ДИВОСЛОВО» №11 (740) 2018 р.

Методичні запропоновання Оксани ШВАЄВСЬКОЇ
учителя Львівської СЗШ I–III ступенів № 8 з поглибленим вивченням німецької мови

ДОБРО І ЗЛО, ПРИРОДА І ЛЮДИНА
В КАЗЦІ ВАСИЛЯ КОРОЛЕВА-СТАРОГО «ХУХА-МОХОВИНКА»
5 клас

Мета: ознайомити учнів з біографією і творчим доробком В. Королева-Старого; розвивати вміння працювати з текстом; сприяти розвитку образного та критичного мислення; навчити дітей обстоювати моральні цінності; сприяти формуванню сприймання природи як цінності; виховувати готовність захищати довкілля; розвивати вміння здійснювати рефлексію, співпрацювати з іншими для досягнення результату.

НОВЕЛА МИХАЙЛА КОЦЮБИНСЬКОГО «INTERMEZZO»,
ЇЇ АКТУАЛЬНІСТЬ
10 клас

Мета: допомогти учням зрозуміти зміст новели «Intermezzo», розвивати вміння працювати з текстом твору, визначати новелістичний жанр; сформувати уявлення про імпресіонізм та експресіонізм як літературні напрями; розвивати критичне мислення, навички аналізу та рефлексії, комунікативні вміння і навички, здатність презентувати результати своєї роботи; прищеплювати загальнолюдські цінності (соціальне партнерство, толерантність, взаємопідтримку), плекати любов до української мови, до природи; через художнє слово розкривати духовну велич письменника.

Отримати методичну статтю з журналу

Интернет-магазин АБАРИС